A Lombard csapatkapitánya sikeres tavaszban reménykedik


2012-01-30 15:12:12  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Lombard csapatkapitánya sikeres tavaszban reménykedik főképe
A legutóbbi, Veszprém elleni felkészülési mérkőzést is sikerrel vette a Lombard Pápa, a győzelemből Szűcs Lajos két remek védéssel vette ki a részét. A csapatkapitány szerint kijött az osztálykülönbség a két csapat között és bízik abban, hogy minél előbb további meghatározó játékosokkal bővül Bene Ferenc merítési lehetősége.
- Harcos, jó ellenfél ellen játszottunk, ha kicsit jobban odafigyelünk, további gólokat szerezhettünk volna – mondta a hálóőr. Főleg a második félidőben parázs hangulat uralkodott a pályán, de a győzelmünk nem forgott egy percig sem veszélyben, újabb meccset nyertünk, és ez a lényeg. A felkészülésünk jól halad, szerencsére ezidáig a sérülések és betegségek is elkerültek minket, sokat dolgozunk, mindenki maximálisan elvégzi az előírt feladatot. Bízom benne, hogy az új játékosok tavasszal bizonyítani fogják azt, hogy érdemes volt szerződtetni őket. Remélhetőleg minél előbb kialakul a végleges keret, szükségünk van további, minőségi labdarúgókra, akik hasznára válhatnak a csapatnak, hiszen hosszú a bajnokság, fontos összecsapások várnak ránk.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!