23 kiállító, színes programok - III. Esküvő Trend Kiállítás Pápán


2012-01-30 07:22:16  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


23 kiállító, színes programok - III. Esküvő Trend Kiállítás Pápán főképe
A Tarczy Lajos Általános Iskola tágas aulája adott otthont szombaton és vasárnap az immáron harmadik alkalommal megrendezett esküvő kiállításnak és vásárnak. A nívós rendezvényen 23 olyan vállalkozó mutatkozott be, akik szolgáltatásaikkal még színvonalasabbá tehetik az ifjú pár számára a felejthetetlen nagy napot.
Primmer Ildikó, a rendezvény szervezője kérdésünkre elmondta, nagyon fontosnak tartja az esküvő kiállításokat, hiszen ilyenkor egy helyen megtalálható az esküvő minden fontos pillanatához a megfelelő szakember. Reméli, jövőre ugyanitt, még több kiállítóval és látogatóval szervezheti meg a rendezvényt.
A szervezők a két nap alatt gondoskodtak arról is, hogy a kiállítók ne csak standjuknál, hanem a színpadon is bemutatkozhassanak az érdeklődőknek, így elmaradhatatlan volt a különböző menyasszonyi ruha, vőfély, szépségszalon és fehérnemű bemutató, de az érdeklődők hallhatták a Musical és a Munkácsy Zenestúdió műsorát is. Az ízlésesen feldíszített standoknál szálláshelyeket, éttermeket, kozmetikai termékeket, esküvői meghívókat, teremdíszítést, sőt limuzin bérlést is kínáltak az ifjú pároknak, de a fotósok és a videósok is szebbnél szebb felvételekkel kápráztatták el a leendő házasulandókat.
A kétnapos rendezvény esténként tombolasorsolással zárult a kiállítók felajánlásából.


Képek:


Címkék: esküvő
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!