„Farsang napja ma vagyon…” - Szülők-nevelők bálja az Acsádyban


2012-01-29 07:54:55  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra, Kiss I  | 


„Farsang napja ma vagyon…” - Szülők-nevelők bálja az Acsádyban főképe
Vízkereszttől, január 6-tól megkezdődött a farsang, a bálok, a vidám mulatságok időszaka. A január és a február Pápán is mulatozásra sarkallta a bálozókat. Az Acsády Ignác Szakképző Iskola és Kollégium tegnap este tartotta hagyományos jótékonysági szülők-nevelők bálját, melyen közel 200 vendég volt jelen. Az est nyitányaként Kemény Éva igazgatónő kívánt minden megjelentnek kellemes hangulatú estét, majd a vacsora következett.
21 órától aztán színvonalas műsorszámokkal szórakoztatták a résztvevőket. Fellépett a Dózsa József Dzsúdó Sportegyesület, a Rebel Lion Sport Egyesület, a Csabrendeki Rezgő Rezeda Citerazenekar, Ipsics Áron és Nagy Marcell, a celldömölki Kemenesalja néptánccsoport tagjai, majd a bált hivatalosan az iskola diákjainak angol keringője nyitotta meg.
Kemény Éva igazgatónő kérdésünkre elmondta, a jótékonysági bál bevételét ezúttal az iskola szépítésére, vagyis festésre fogják felhasználni.
A jó hangulatú estén a talpalávalót az intézmény egyik tanulója, Birkás István húzta.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!