Területi tollaslabda diákolimpia döntő


2012-01-28 18:29:36  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Területi tollaslabda diákolimpia döntő főképe
Három megye, Veszprém, Győr-Moson-Sopron és Vas megye legjobb tollaslabdázói vettek részt a mai „B” kategóriás megmérettetésen, a nap folyamán az I.-IV. korcsoportosok kategóriájában közel 60-an léptek a Weöres Iskola tornatermének küzdőterére. A területi döntőre a megyei verseny legjobb négy versenyzője jutott, a tét az országos fináléban való részvétel volt. A mai versenynapon természetesen a pápaiaknak is szoríthattunk, azt, hogy a korcsoportokból ki jutott tovább, a játéktudás mellett a pillanatnyi forma is befolyásolta.
- Kizárólag azok a versenyzők nevezhettek, akiknek 2008. szeptember 1-je óta legfeljebb műanyag labdás játékengedélye van tollaslabda sportágban, a verseny időpontjáig nem is igényeltek részére egyebet illetve saját megye tollaslabda diákolimpiai döntőjén az 1-4. hely valamelyikén végeztek - mondta Horváth Attila, a Versenybíróság elnöke. A mérkőzéseket valamennyi korosztályban és versenyszámban rövidített mérkőzésekkel játsszuk (1 játszma 21 pontig). A pápaiak mellett Sopron, Vitnyéd, Győr, Mosonmagyaróvár, Répcelak, Várpalota, Nemesszalók és Veszprém kiválóságai is ütőt ragadtak. 30 Veszprém megyei induló van, azt remélem, hogy a versenyzők 80 százaléka továbbjut, tehát legalább 24 játékos a salgótarjáni országos megmérettetésre készülhet. A hazaiak közül azok, akik rendszeresen részt vesznek az edzéseken tudásukhoz mérten a legjobb formában vannak, láttam jó pár izgalmas, kiélezett mérkőzést, csak bízni tudok abban, hogy idén is minél több pápai eljut Salgótarjánba.

Az eredmények ITT!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!