A Veszprém elleni edzőmeccset is megnyerte a Lombard Pápa – Inutile aláírt


2012-01-28 16:49:08  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Veszprém elleni edzőmeccset is megnyerte a Lombard Pápa – Inutile aláírt főképe
Ismét két felkészülési mérkőzésnek adott ma otthont a Perutz Stadion műfüves pályája. Elsőként 11 órától Nagy Mihály NB III-as csapata mutatkozott be a hazai publikumnak, az ellenfél a harmadosztályú bajnokság második helyén álló Haladás II volt. A Lombard II a Kovács V. - Németh (Tóth M.), Varga, Kovács M., Enyingi - Király, Horváth T., Fehér - Molnár, Somogyi (Kalmár), Horváth Cs. (Kiss) összetételben vette fel a küzdelmet a Hali ellen. A találkozón jobbára a küzdelem dominált, az első félidőben igazi gólszerzési lehetőség nem adódott a csapatok előtt, a második játékrészben viszont főleg pontrúgásokból megszerezhette volna a győzelmet a pápai csapat, nem így lett, maradt a gólnélküli döntetlen.
Nagy Mihály: A játék képe alapján reális a döntetlen, első edzőmérkőzésnek megfelelt a ma látott produkció. Örülök, hogy az újoncok jól teljesítettek, Molnár Milán, Fehér Martin, Kovács Milán és Varga Zoltán játékával is elégedett vagyok. A felkészülés jól halad, igaz fáradtak a játékosok, de tartjuk magunkat a felkészülési tervhez, jövő héten már két találkozón is pályára lépünk.

Bene Ferenc együttese az NB II-es Veszprémet fogadta, a megyeszékhelyiek soraiban két, korábban Pápán futballozó labdarúgó is szóhoz jutott Bali Péter és Császár Attila személyében. Bene Ferenc ismét kettéosztotta a keretet, melyből kisebb sérülés miatt csak Lovrencsics Gergő hiányzott, az első félidőben a Szűcs, Rása, Farkas, Rodenbücher, Présinger, Dóczi, Grőber, Szabó, Quintero, Arsic, Csepregi összetétel, míg a második 45 percben a Markek, Nagy, Tóth G., Balogh, Németh, Horváth, Gyömbér, Tóth B., Quintero, Maric, Arsic gárda jutott szóhoz. Az első félidőben Szabó Zoltán parádés passzát követően a próbajátékon szereplő Lazar Arsic szerezte meg a vezetést a pápaiak számára, a második játékrész derekán pedig Goran Maric is betalált, a Lombard 2-0-ra nyert. Bene Ferenc a meccs utolsó 20-25 percével nem volt elégedett.
- Az első félidőben sok fiatal játékos kapott lehetőséget, így a rutinosabbaknak kellett többet magukra vállalni, 80 százalékban elégedettek lehetünk, jó mentalitással léptek pályára, stabilak voltunk. A második félidő lassan indult, a közepe pörgősebb játékot hozott, sajnálom, hogy a hajrá átment rugdosódásba, ami kizökkentett minket saját játékunkból. Amikor egészségtelen indulatok játsszák a főszerepet, az nem kedvez a futballnak, a veszprémiek rugdosódása nem tetszett. Lazar Arsic a Vasas engedélyével a héten próbajátékon szerepelt nálunk, voltak nagyszerű megmozdulásai, egy képzett ballábas játékosról van szó, a tárgyalások még zajlanak, meglátjuk mit hoz a jövő.

Jó hír a szurkolóknak, hogy a múlt héten a Sopron ellen pályára lépő Antonio Inutile megegyezett a klubvezetéssel, így a finn játékos tegnap megérkezett Magyarországra, ma délelőtt pedig már Herédi Attila pályaedzővel külön edzett.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!