Újabb szállítmány a Teutonicus lovagrendtől


2012-01-27 18:58:03  | cikk: mo  | 


Újabb szállítmány a Teutonicus lovagrendtől főképe
Ezekben a percekben is zajlik a szállítmány raktárba helyezése a Városgondnokság Juhar utcai telephelyén. Klaus Blos, az Ordo Militaris Teutonicus nagymestere ugyanis újabb adományt juttatott Pápára. A németországi lovagrend képviselője ezúttal többféle használati tárggyal és élelmiszerrel lepte meg a pápai családokat. Klaus Blos szállítmányában kétféle élelmiszert hozott: 2 raklap, vagyis körülbelül 1200 liter 1-3 éves korig adható tejitalt és 10 raklap, azaz megközelítőleg 4000 csomag bio puffasztott rizst. A rend nagymesterétől megtudtuk, a literes tejital gazdag omega 3 zsírsavakban, 20-szor több vasat tartalmaz, mint a tehéntej, valamint számos ásványi anyagot és vitamint elegyít. Klaus Blos az élelmiszereken kívül többféle használati tárgyat is hozott Pápára. A szállítmány 5 kerekesszéket, 10 rollátort, vagyis gurulós járókeretet, babakocsit, bébikompot, gyermekjátékokat, egy televíziót és két számítógépes monitort tartalmazott. Maródiné Győrffy Viktória érdeklődésünkre elmondta, a babakocsit, a bébikompot és a hasonló használati tárgyakat rendszerint kölcsönzésre bocsátják. A Gyermekjóléti Szolgálat vezető családgondozója hozzátette, a gyógyászati eszközök pedig az Egyesített Szociális Intézmények idősotthonaiban jelenthetnek nagy segítséget. Maródiné Győrffy Viktória elmondta azt is, a 0-10 éves gyermeket nevelő családok február elején szervezett osztás keretében vehetik át a Teutonicus lovagrend által Pápára juttatott adományokból összeállított egységcsomagokat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!