Újjáalakult a PELC Baráti Kör


2009-12-04 20:02:09  | cikk:  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Újjáalakult a PELC Baráti Kör főképe
Januárban változások történtek a PELC Baráti Körének vezetőségében. Glatz Lajos, a klubvezetésben vállalt kötelezettségei miatt lemondott az elnöki posztról, helyét Németh János vette át, akinek gyakorlatilag újra kellett szerveznie a társaságot. Az elnök segítőivel egyetemben igyekszik újra összekovácsolni a Lombard szimpatizánsait. A szimpatizánsok jelenlegi létszáma 20-25 főre tehető.

- A tagdíjakból idegenbe is elkísérjük a csapatot, emellett szeretnénk játékosokkal, klubvezetőkkel, edzőkkel találkozókat, közös vacsorákat is összehozni. A változásokra való törekvést jelzi az is, hogy a korábbi PELC Baráti Kör nevet Lombard Pápa Termál FC Szurkolók Baráti Körére módosítottuk. Tavaly a szurkolók szavazatai alapján ismét kiosztottuk ’Az Év Legjobb Játékosa’ és ’Az Év Legjobb Kapusa’ címet, ezt Bárányos Zsolt és Szűcs Lajos vehette át a zárófordulót követően, ebből a kezdeményezésből szeretnénk hagyományt teremteni. A Baráti Kör nemcsak az első csapatot támogatja, a harmadosztályban szereplő alakulat és az utánpótláscsapatok életét is figyelemmel kísérjük és lehetőségeinkhez mérten ott segítünk, ahol tudunk.

- Szeretnénk minél szorosabbra fűzni az együttműködést a Lombard vezetőségével – veszi át a szót Csiszár Gyula. Ezen felül szeretnénk továbbra is pályázni, vidéki utazásokat még nagyobb számban szervezni, transzparenseket készíteni, sálakon, sapkákon, pólókon keresztül még egységesebb arculat benyomását kelteni. Ha mi nem kezdjük el, senki nem fogja magához ragadni a kezdeményezést. Ehhez azonban pénz kell, örömmel vennénk vállalkozók, cégek, magánszemélyek felajánlását.

A Baráti Kör minden hónap első péntekén tart összejövetelt, melyre minden szimpatizánst szeretettel vár. További információ Németh Jánostól kérhető a 06-30/957-6287-es telefonszámon.

Haraszti Gábor

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!