Öt érmet hozott el a Titán SE Kecskemétről


2012-01-24 14:31:55  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Öt érmet hozott el a Titán SE Kecskemétről főképe
Január közepén negyedik alkalommal rendezték meg Kecskeméten a szkander országos bajnokságot, mely nemcsak országos verseny volt, hiszen a szlovák és belga versenyzőknek köszönhetően nemzetközivé nőtte ki magát. Serdülők, juniorok, felnőttek mellett mozgáskorlátozottak is voltak a versenyen, közel 90 hazai és külföldi szkanderos indult. A megmérettetésen a teljes magyar élmezőny rajthoz állt, számos világbajnok, világkupa győztes, master világbajnok, és világversenyeken érmeket begyűjtő erős ember érkezett a Malom Központba. A pápai Titán SE négy fővel indult el, a versenyről Nagy Szabolcs számolt be.
- Okunk nem lehet a panaszra, hiszen tekintettel arra, hogy még verseny előtti napokban sem volt biztos, hogy el tudunk indulni két arany-, két ezüst-, egy bronzérem mellett két pontszerző elsőséget és három negyedik helyet szereztünk, ami igen szép eredmény. Nagy Miklós egyáltalán nem készült erre a versenyre, sem súlyzós vagy csigás gyakorlattal, jobbára csak az edzéseken segített a többi versenyzőnek a felkészülésben. A helyszínen döntötte csak el, hogy egyesületünk pontjai és helyezései miatt mégis elindul, és bal kézzel el is hozta a bajnoki címet, míg jobb kézzel a harmadik helyet. Örömteli, hogy a pontösszesítésben 15 ponttal súlykategóriájában az első helyen zárt. Nagyon meg vagyunk elégedve a két junior korú versenyzőnkkel, úgy tűnik, beértett a két éves megfeszített készülés, Stumpf Dávid és bátyja Ádám, egy arany-, két ezüstérmet, és egy negyedik helyet csípett el, míg pontszerzőben ebben a kategóriában is a Titán SE bizonyult a legeredményesebbnek 17 ponttal.
Nagy Szabolcs is szépen szerepelt, mindkét kézzel 4. helyezést ért el, de reményei szerint a következő versenyekre súlyzós edzésekkel, hasonló mezőnyben még előrébb tud majd lépni. A „Titánok” Kecskeméten is tovább gyarapították érmeik számát, az egyesületüknek most már a juniorok között is lett egy újabb, immáron 34. aranyérme.

Képek:


Címkék: szkander | Titán SE
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!