Lombard Pápa: A héten ismét két hazai edzőmeccs - Inutile érkezhet


2012-01-24 12:59:37  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Lombard Pápa: A héten ismét két hazai edzőmeccs - Inutile érkezhet főképe
Ezen a héten is napi két edzéssel készül a bajnokságra és a Ligakupa negyeddöntőjére a Lombard Pápa. Szombaton a múlt héthez hasonlóan ismét két edzőmérkőzéssel várja a szurkolókat a csapat. 11 órától az alakulóban lévő Lombard II is bemutatkozik a drukkereknek, az ellenfél a Haladás II lesz. A mérkőzést követően 13:00 órai kezdettel Bene Ferenc együttese az NB II-es Veszprém gárdáját fogadja.
A csapathoz kapcsolódó hír, hogy a Sopron ellen próbajátékon szereplő, és gólt is szerző finn próbajátékos, Antonio Inutile információk szerint játékával meggyőzte Bene Ferenc vezetőedzőt, így a klub már megkezdte a tárgyalásokat a futballistával a szerződéskötésről. Inutile 26 éves, 108 meccsen 23 gólt szerzett eddig a finn élvonalban, a legutóbbi idényben 28 találkozón lépett pályára a Vaasan Palloseurában, melyen hatszor volt eredményes. A pápaiak a hétvégén tesztelték a Vasasból távozó ghánai Bradley Hudson-Odoi-t, de arról egyelőre nincs hír, hogy őt is szerződtetné-e a Lombard vezetősége.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: Lombard | edzőmeccs
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!