A PELC tornagyőzelem a Gróf József Utánpótlás Emléktornán


2012-01-23 17:04:07  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A PELC tornagyőzelem a Gróf József Utánpótlás Emléktornán főképe
A Pápai Egyesített Labdarúgó Club U-17-es csapata hétvégén négycsapatos tornán szerepelt az ajkai Városi Sportcsarnokban. Kálmán István tanítványai a házigazdák mellett Tapolcával és Celldömölkkel mérték össze erejüket. A Gróf József nevét viselő emléktorna pápai szempontból nem is sikerülhetett volna jobban, hiszen a fiatalok veretlenül hódították el a bajnoki serleget. Kálmán István maximálisan elégedett volt a csapattal, mint mondta, első helyüket a remek játék mellett egységességüknek is köszönhetik.
- Az első meccsen nehezen melegedtünk bele a játékba, ennek ellenére a tapolcaiakat 3-2-re sikerült legyőznünk – emlékezett vissza Kálmán István. A győzelmet követően egy parázs meccset játszottunk az erős játékosállománnyal rendelkező ajkaiakkal, ahol sokáig vezettünk, végül egy gólgazdag meccsen 5-5-ös döntetlen született. A Celldömölk ellen csak az újabb diadal volt elfogadható eredmény, ráadásul a gólkülönbséget is figyelnünk kellett, hiszen amennyiben az utolsó találkozón az ajkaiak legyőzték volna Tapolcát, hozzánk hasonlóan 7 ponttal rendelkeztek volna, így a végső sorrendet a gólkülönbség határozta volna meg. 10-0-val hoztuk le a meccset, ráadásul a tapolcaiak meglepetésre legyőzték a házigazdákat, így aranyérmünk nem forgott veszélyben. Elégedett vagyok a srácokkal, gratulálok nekik, azért is örömteli ez az elsőség, mivel ezidáig ebben a kupában nem sikerült az élen végeznünk.
Kálmán István kiemelte, a tornagyőzelem mellett egy különdíjat is hazahoztak, miután a gólkirályi címet Baldauf Konrádnak sikerült elhódítania.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!