Előadások a Borfaluban


2009-08-15 16:07:11  | cikk:  | 


Véget ért a Tudós Társaság előadás sorozata. A nyelvújítás koráról dr. Hodásziné Pingiczer Andrea, Móroczné Viola Erzsébet a verbunkos zene kialakulásáról és dr. Nagy L. István beszélt az ihászi csatáról a népes közönségnek a Borfalu színpadán.


Ma 13 órakor kezdődött a huszár portréfestő verseny. A 8 nevező még javában készíti művüket, óránként tartanak egy kis szünetet. A legtöbben a pasztellkrétát választották, de akad, aki maradt a szénceruzánál. Az eredmény kihirdetése és az első három helyezett díjazása vasárnap este 21 órakor lesz a Borfalu színpadán.

Ma 15 órakor a Habakuk Bábszínház előadása kezdődött a gyermekek nagy örömére a Borfalu színpadán. A gyerekek bevonásával adják elő a kecskegidák meg a farkas című előadásukat.

Tóth Tamara


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!