A Mágusok csapata elvarázsolta a teljes mezőnyt az mklb.hu – Vaáry Dekor teremtornán


2012-01-22 22:26:03  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Mágusok csapata elvarázsolta a teljes mezőnyt az mklb.hu – Vaáry Dekor teremtornán főképe
Hamisítatlan teremfoci hangulat - szép cselek, nagy védések, parádés gólok és férfias küzdelem jellemezte a 24 csapat részvételével, két helyszínen megrendezett mai mklb.hu – Vaáry Dekor teremlabdarúgó tornát. A Városi Sportcsarnokban és az Acsády Ignác Szakképző Iskola tornatermében lejátszott csoportmeccseket követően a legjobb 12 gárda a Sportcsarnok küzdőterén feszült ismét egymásnak, a középdöntőkből hat csapat folytatta az elődöntőkben. A mezőny legjobb három együttese körmérkőzésekkel döntötte el az első hely sorsát. A trióban az Inter-Thermo Kertvárosnak köszönhetően szoríthattunk pápai együttesnek is, rajtuk kívül két ajkai csapatnak - Predators és Mágusok fantázianévvel - sikerült túlverekednie magát a mezőnyön. A végső három találkozó is parázs csatákat hozott, melyből a Mágusok kerültek ki a legjobban, miután legyőzték a másik ajkai csapatot, így belefért a Kertváros elleni remi.
- Annak ellenére, hogy ebben a formában ez volt az első torna, nem számítottam ekkora érdeklődésre és ilyen magas színvonalra - mondta Nyulasi Jenő, a torna szervezője. A környező települések mellett Ajka, Kamond, Kislőd és Nagyvázsony is pályára lépett, meglepő volt viszont a pápai másodosztályú kispályás bajnokság bajnokának, a Johnson FC-nek halványabb szereplése. Jelzi a kupa színvonalát, hogy Kovács Gergő személyében jelenlegi NB I-es játékos is mezt húzott, ezt természetesen a szabályok lehetővé teszik. Biztos vagyok benne, hogy ha jövőre is megrendezzük a tornát, hasonló hangulat és színvonal lesz, az idén nevezett csapatok többségének részvételével. Ezúton is szeretném megköszönni a szervezésben és lebonyolításban nyújtott nélkülözhetetlen segítségét Vaáry Péternek és mindenkinek, aki kicsit is hozzátett ahhoz, hogy ilyen sikeresen zárjuk a napot. 
A Mágusok csapatának tagjai ifjúsági koruk óta együtt játszanak, így az összeszokottsággal nem lehetett és nem is volt gond – tudtuk meg Hauser Roland csapatvezetőtől.
- Baráti társaság vagyunk, évek, talán évtizedek óta együtt játszunk a téli teremtornák során. Az idei teremszezon alatt ez az első tornagyőzelmünk, szeretnénk folytatni ezt a sorozatot, Ajkán vár ránk még egy négyes döntő. Nagyon színvonalas volt a mai kupa, kiváló ellenfelekkel játszottunk, szoros eredmények születtek, az akaratunk mellé a szerencsére is szükségünk volt.

Összességében elmondható, hogy az utóbbi idők egyik legszínvonalasabb pápai teremtornáját sikerült megrendezni, melyen a foci játszotta a főszerepet, ahol játékosok és nézők is egy kellemes napot tölthettek el, hódolva a futball iránti szenvedélyüknek.

Eredmények:
"A" csoport
Vaáry FC - Hempergők 0-3
Szépek - Csót SE 2-0
Csót SE - Vaáry FC 2-0
Hempergők – Szépek 2-1
Szépek - Vaáry FC 3-0
Csót SE – Hempergők 0-2

"B" csoport
Inter-Thermo Kertváros- Nyárád SE 3-2
Predators - Nagyvázsonyi TE 2-0
Nagyvázsonyi TE - Inter-Thermo Kertváros 0-2
Nyárád SE – Predators 0-4
Predators - Inter-Thermo Kertváros 1-1
Nyárád SE - Nagyvázsony TE 2-2

"C" csoport
Johnson FC - FCB 1-3
Kislőd FC - Mágusok 0-8
Mágusok - Johnson FC 2-0
FCB - Kislőd FC 2-0
Kislőd FC - Johnson FC 2-1
FCB - Mágusok 3-1

"D" csoport
Kiliáni Ördögök - Erzsébetváros 0-3
Mezőlak SE - Marcalgergelyi SE 2-1
Marcalgergelyi SE – Kiliáni Ördögök 1-4
Erzsébetváros - Mezőlak SE 3-2
Mezőlak SE – Kiliáni Ördögök 0-2
Marcalgergelyi SE - Erzsébetváros 3-1

"E" csoport
Bakony FC - Aranyászok 5-0
Közgáz FC - Kamond FC 0-3
Kamond FC - Bakony FC 0-6
Aranyászok - Közgáz FC 2-3
Közgáz FC - Bakony FC 0-6
Kamond FC - Aranyászok 1-0

"F" csoport
Sün FC - Tarantula FC 0-2
Miszter FC - Dinamo Pápa 0-4
Dinamo Pápa - Sün FC 2-1
Tarantula FC - Miszter FC 8-2
Miszter FC - Sün FC 1-2
Dinamo Pápa - Tarantula FC 2-0

Középdöntők
Szépek – Kamond FC 4-0
FCB – Hempergők 2-1
Bakony FC – Mágusok 1-3
Predators - Tarantula FC 1-0
Erzsébetváros - Inter-Thermo Kertváros 0-3
Dinamo Pápa - Kiliáni Ördögök 0-6

Elődöntők
Szépek - Inter-Thermo Kertváros 1-2
FCB – Predators 0-3
Mágusok - Kiliáni Ördögök 1-0

Hármas döntő
Inter-Thermo Kertváros – Predators 0-0
Predators – Mágusok 1-3
Mágusok - Inter-Thermo Kertváros 0-0

A torna legjobb játékosának Nemes Milánt (Inter-Thermo Kertváros) választották, a gólkirály 10 találattal Meiczinger Bence (Szépek) lett, a legjobb hálóőrnek járó díjat Porcelán Kristófnak (Inter-Thermo Kertváros) ítélték oda.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!