Községek asztalitenisz csapatversenye


2012-01-21 16:13:28  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Községek asztalitenisz csapatversenye főképe
A Tarczy Lajos Általános Iskola tornaterme adott otthont a 2012. évi Pápa Kistérség Községei 2012. évi asztalitenisz csapatversenyének. A mai viadalon a kistérség községeinek 2 fős női, férfi, lány és fiú csapatai vehettek részt, a csapatokban a benevező község lakosai, dolgozói illetve az asztalitenisz bajnokságba benevezett sportolói szerepelhettek, az NB-s bajnokságban szereplők nem indulhattak. Dudás Szabolcs, a Versenybíróság tagja szerint idén sem született meglepetés, a férfiaknál a dákaiak győzelme borítékolható volt.
- Csak részben vagyok elégedett a mai nappal, hiszen lánycsapatok ugyan neveztek, végül egy sem érkezett meg, aminek az az oka, hogy ma felvételik voltak a középiskolákban, így nem tudtak időt szakítani a versenyre. Nagyjából a tavalyi mezőny gyűlt össze, a férfiaknál 12, a nőknél 3, a fiúknál 4 csapat adta le nevezését. A felnőtteknél a döntőt Kup és Dáka vívta, ami nem is csoda, hiszen mindkét csapat játékosai a megyei felnőtt bajnokságban is szerepelnek. Örömteli, hogy az utánpótlás biztosított, hiszen a 16 éves fiúk elindultak a felnőttek mezőnyében is, kikaptak ugyan, de nagyon ügyesen játszottak.

A részletes eredmények itt.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!