Mindkét mai edzőmeccsét megnyerte a Lombard Pápa


2012-01-21 15:33:48  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Mindkét mai edzőmeccsét megnyerte a Lombard Pápa főképe
Délelőtt és délután is pályára lépett a márciusi bajnoki folytatásra készülő Lombard Pápa. Előbb a Szűcs, Nagy, Rodenbücher, Balogh, Présinger, Tóth B., Horváth, Farkas, Lovrencsics, Maric, Inutile összeállítású csapat az NB II-es Sopronnal mérkőzött meg, 13 órától pedig a Balatonfüred várt a mieinkre, Bene Ferenc a Takács, Tóth G., Quintero, Rása, Németh, Enyingi, Kovács, Gyömbér, Grőber, Szabó, Bradley kezdő 11-et állította össze. A soproniak ellen Tóth Bence és az újonc Inutile találatával 2-1-es hazai győzelem született, míg a harmadosztályú füredieket 3-0 arányban győzték le a pápaiak, egy öngól mellett Quintero és Kalmár talált be. A kétszer 90 perc során két próbajátékos is szóhoz jutott, az 1985-ös születésű finn Antonio Inutile és a Vasas korábbi labdarúgója, a ghánai Bradley Hudson-Odoi is igyekezett bizonyítani Bene Ferencnek, róluk a napokban dönt a szakmai stáb. A pápai tréner elégedetten értékelte a két meccset, mint mondta, 80-90 százalékban azt kapta, amit kért a fiúktól
- Két kemény héten vagyunk túl, ha a konditermi edzéseket is vesszük, minden nap két alkalommal tréningeztünk. A Sopron ellen szervezetten kezdtünk, sok párharcot nyertünk, a labdabirtoklás is rendben volt, igaz a gyors játékkal még adós a társaság. A Balatonfüred ellen jobbára a fiatal, kevés rutinnal rendelkező játékosok kaptak lehetőséget, elégedett voltam velük, ha továbbra is így fejlődnek, Németh Milán példáját követve néhányan odakerülhetnek az első csapathoz. A két új játékosról nem tudok különösebb információt mondani, tovább figyeljük őket, igyekszünk azokra a hiányposztokra játékosokat találni, ami jelentkezik a keretnél, egy bal oldali támadó típusú középpályásra és egy támadóra továbbra is szükségünk van.
Pénteken a klub hivatalos honlapján értesítette a szurkolókat, hogy újabb játékos hagyta el a készülő csapatot, ugyanis az észt válogatott Sander Puri közös megegyezéssel visszatért az AE Larisa kötelékébe. Puri a hatodik távozó néhány héten belül, eddig mindössze Balogh Balázs és Tóth Bence írta alá pápai kontraktusát. A további várható igazolásokról Árki Gábor klubmenedzsert kérdeztük.
- Természetesen lesznek még érkezők, folyamatosan kutatjuk a játékosokat, hazai és külföldi labdarúgóval is tárgyalásban állunk, bízunk abban, hogy olyanok érkeznek, akik nagyságrendekkel tudnak javítani a csapat minőségén. A nemzetközi átigazolási időszak január 31-én zárul, ebben a 10 napban nehéz olyan játékosokat találni, akik magyar szinten akár sztárok is lehetnek, de az elképzelésünk szerint február elejére végleges lesz a keret.

Lombard Pápa – SVSE-GYSEV-Goldschmidt 2-1

Lombard Pápa – Balatonfüred 3-0

A csapat január 28-án szerepel ismét hazai pályán, szombaton 13 órától a Veszprém ellen játszanak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!