A Lombard II is készül a tavaszi folytatásra


2012-01-18 18:20:30  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Lombard II is készül a tavaszi folytatásra főképe
A hetedik helyről, heti 12 edzéssel és edzőmérkőzésekkel várja az NB III-as tavaszi küzdelmeket Lombard II gárdája. Nagy Mihály hét eleje óta vezényel edzést a keretnek, mely a téli időszakban utánpótláskorú játékosokkal egészült ki, a konditermi-, futó-, és labdás edzéseken közel 30-an vesznek részt. A játékoskeretben - ahogy az már a Lombard II-nél megszokott – jelentős változások voltak, többen másik csapatnál folytatják, igaz néhány labdarúgót sikerült az együtteshez csábítani. Nagy Mihály vezetőedző szerint - akinek munkáját Marton Miklós és Jevheniy Baranov is segíti - a jövőre nézve az mindenképpen pozitív, hogy az NB III-as kerettel az U-19 és az U-18 is együtt készül.
- Kaszás Kornél valószínűleg kölcsönben folytatja, Karácsony Balázs Veszprémben szerepel próbajátékon, Domján Roland szintén másodosztályba vágyik, Gyürü László teljesítményével nem voltunk elégedettek, Csepregi Tamás, Dóczi Krisztián, Markek Tamás az első csapattal készül, rájuk visszajátszóként számítok. Természetesen vannak érkezők is, Fehér Martin Sárvárról, Molnár Milán és Varga Zoltán Bükről, az U-17-es válogatott Tar Krisztián a Haladásból, Kovács Milán pedig a MOTIM-tól teszi át hozzánk a székhelyét. Különleges egyik alapemberünk Somogyi Richárd helyzete, Ricsi már két éve húzóembere a csapatnak, nem látom értelmét, hogy még egy évet nálunk szerepeljen, ő vagy az első csapathoz csatlakozik a nyáron, vagy az a lehetőség is fennáll, hogy egy NB II-es alakulathoz kerüljön, az ETO II. már érdeklődött is iránta. Összességében elégedett vagyok a gyerekekkel, nagyon becsületesen, fegyelmezetten edzenek, remélem ez kitart az egész felkészülési időszakra.

A hazai edzőmérkőzés programja:
Január 28. 11:00 Lombard II - Haladás II
Február 4. 9:00 Lombard II - Körmend
Február 8. 18.00 Lombard II – Veszprém
Március 3. Haladás U19 - Lombard II vagy Lombard II - Haladás U-19
Március 7. 18.00 Lombard II - Zalaszentgrót

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!