Sakk: Községek csapatversenye


2012-01-16 16:15:16  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sakk: Községek csapatversenye főképe
A Pápa községi csapatok sorrendjének eldöntése volt a célja Pedagógus Művelődési Otthonban rendezett versenynek, melyre a környék összes községe meghívást kapott. A létszám elmaradt a várttól, hiszen az állandó résztvevő Magyargencs, Vaszar és Tapolcafő sem érkezett meg a versenyre, ennek ellenére színvonalas, izgalmas partikat játszottak a versenyzők.
- Minden községben van olyan játékos, akit ha rendszeresen be tudnánk csábítani a Pápai Sportegyesületbe, akkor ott is megállnák a helyüket - mondta Sztanics Istvánné országos versenybíró. Általában ők az elsőtáblások, akik viszik a prímet, de természetesen vannak olyanok is, akik hobbiból játszanak és ritkábban ülnek asztalhoz. A férfiaknál körmérkőzést rendeztünk, így volt a legigazságosabb, a fiúk és a hölgyek is oda-vissza játszottak.

Eredmények:

Férfiak
1. Gic
2. Nemesgörzsöny I.
3. Nemesgörzsöny II.
4. Lovászpatona
5. Ugod

Nők
1. Nemesgörzsöny
2. Ugod
3. Lovászpatona

Fiúk
1. Pápateszér
2. Nemesgörzsöny II.
3. Nemesgörzsöny I.
4. Ugod

Lányok
1. Nemesszalók

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!