Téli Kupa: Mihályháza a bajnok


2012-01-15 13:51:14  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Téli Kupa: Mihályháza a bajnok főképe
A Pápai Többcélú Kistérségi Társulás Sportigazgatása hat csapat részvételével rendezte meg az idei Téli Kupa elnevezésű labdarúgó teremtornát. A kupára a nagypályás megyei harmad-, és negyedosztály őszi első és második helyezettje kapott meghívást, a Kinizsi SC Mihályháza, a Nemesgörzsönyi SE, a Pápai Termál FC, a Vaszari SE, a Borsosgyőri ISE valamint a Külsővati SE mérkőzött meg egymással 1x15 perces, körmérkőzéses formában. A legnagyobb eséllyel a megyei harmadosztályban veretlenül élen álló Mihályháza pályázott az első helyre, de a negyedosztályban szintén veretlen Pápai Termál FC sikerére is többen tippeltek. Mint később kiderült, azoknak lett igazuk, akik előbbi csapat győzelmét jósolták, ugyanis Mihályháza négy győzelemmel és egy döntetlennel elhódította a serleget. Kun-Szabó István csapatvezető szerint elégedettek lehetnek, hiszen minden úgy alakult, ahogy azt ők szerették volna.
- Papíron mi voltunk a legesélyesebb csapat, szerencsére ezt sikerült a pályán is igazolnunk. Jó színvonalú, sportszerű tornát sikerült megnyernünk, bízom benne, hogy a lendület kitart a következő teremtornára is, és a nagypályás bajnokságban meg tudjuk őrizni első helyünket.

A tornagyőzelem mellé Mihályházára került két különdíj is, hiszen a legjobb játékosnak Sebesi Gábort választották, míg a gólkirály hat találattal Mezei Csaba lett. A legjobb kapus címét Tauber Attilának (Pápai Termál FC) ítélték oda.

Eredmények:
Mihályháza - Vaszar 1-0
Pápai Termál FC - Borsosgyőri ISE 2-1
Külsővat – Nemesgörzsöny 2-1
Borsosgyőri ISE - Vaszar 1-1
Külsővat - Mihályháza 0-5
Nemesgörzsöny - Pápai Termál FC 3-0
Vaszar - Külsővat 3-2
Borsosgyőri ISE - Nemesgörzsöny 1-0
Mihályháza - Pápai Termál FC 2-2
Külsővat - Borsosgyőri ISE 1-1
Vaszar - Pápai Termál FC 0-1
Nemesgörzsöny – Mihályháza 0-2
Pápai Termál FC - Külsővat 1-0
Mihályháza - Borsosgyőri ISE 4-2
Nemesgörzsöny - Vaszar 0-3

Végeredmény:
1. Mihályháza
2. Pápai Termál FC
3. Vaszar
4. Borsosgyőri ISE
5. Külsővat
6. Nemesgörzsöny

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!