Ferenczi Gyirmóton folytatja – hivatalos


2012-01-13 09:35:01  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: gyirmotfc.hu  | 


Ferenczi Gyirmóton folytatja – hivatalos főképe
Ahogy azt már hetek óta sejteni lehetett, az mostanra hivatalosan is eldőlt, hogy Ferenczi István az NB II-es Gyirmótnál folytatja pályafutását. A csatár nyáron érkezett a Vasas csapatától Pápára, az azóta eltelt félszezon alatt, 16 bajnoki mérkőzésen lépett pályára és 4-szer talált az ellenfelek kapujába. Az őszi szezon végén a Gyirmót FC vezetősége vette fel a pápaiakkal a kapcsolatot és ajánlatot tettek a játékos játékjogának megvásárlására. Ezt követően a tárgyalás sikeresen lezajlott és a két klub között hamar megállapodás született.
A támadó a Gyirmót honlapjának már nyilatkozott is:
- Azért jöttem Gyirmótra, mert maximálisan azonosulni tudok a tulajdonosok azon törekvéseivel, hogy a Gyirmótot az NB I-be vezessük! Én Győrbe haza jöttem, itthon vagyok, és itt Gyirmóton leszek újra NB I-es játékos! Gyirmóton minden feltétel adott ahhoz, hogy sikeresen szerepeljünk a bajnokságban, és feljussunk az NB I-be! Mától ezért dolgozunk és ígérhetem, hogy a pályán mindent megteszünk annak érdekében, hogy bajnokok legyünk!
A honlap sztárigazolásként kezeli a játékos leigazolását - ezek szerint a gyirmóti vezetők nem követték nyomon Ferenczi pápai pályafutását… - szerintük Ferenczi Istvánnal egy gólerős, NB I-es szintű csatárt sikerült Gyirmótra igazolni, akivel nagyban megerősödött a csapat, és ezáltal versenyben lehetnek az NB II-es bajnoki címért.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!