Jobbik: "Az elmúlt nyolc év lassan tíz éve tart"


2012-01-12 15:24:52  | cikk: mo  | 


Jobbik:
Az elmúlt hetek eseményei kapcsán a Jobbik Magyarországért Mozgalom Pápai Alapszervezete elérkezettnek látta az időt arra, hogy sajtótájékoztatón foglaljon állást az ország helyzetét illetően. Orbán Imre, a párt helyi elnöke azt emelte ki, miért nem csatlakozik pártjuk az MSZP, az LMP és a Demokratikus Koalíció (DK) által szervezett demonstrációkhoz. 
- Mozgalmunk bolhacirkuszban nem vesz részt. Az MSZP, az LMP és a DK akciói nem a magyar emberek érdekében szerveződnek, hanem a hatalom mielőbbi megszerzését célozzák meg. Mozgalmunk a magyar nemzet, a magyar emberek érdekében jött létre, s politizálásunk is ennek van alárendelve – fogalmazott Orbán Imre.
A Jobbik pápai elnöke elmondta azt is, január 14-én pártjuk az európai uniós csatlakozás ellen fog tüntetni Budapesten, véleményük szerint az IMF-fel kötendő megállapodás tovább csökkenti a nemzet függetlenségét. 
- A Jobbik ki fog menni az utcára, mert meg kell védenünk a devizahiteleseket, a nyugdíjasokat, a rokkantnyugdíjasokat. Ki fogunk menni, mert fel kívánjuk hívni a figyelmet az egészségügyben és az oktatásban lévő kaotikus állapotokra. Ki fogunk állni a munkavállalók jogaiért. Ki fogunk menni az utcára, mert az ország nem eladó, még az IMF hitelért sem – tette hozzá a helyi politikus.
Orbán Imre hangsúlyozta, „az IMF-et nem érdekli, ha a fél országot kilakoltatják, ha a fél ország éhen pusztul, ha a fél ország elveszíti a nyugdíját és a munkahelyét. Őket csak az érdekli, hogy minél jobban ki tudják zsigerelni a zsidók az országot, s minél előbb bagóért fel tudják vásárolni földjeinket, ingatlanjainkat, ivóvizünket. A magyar meg maradjon rabszolga a saját földjén, a saját hazájában” - fogalmazott a mai sajtótájékoztatón a Jobbik helyi szervezetének elnöke.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!