Bébiélelmiszert és babakrémet hozott a Teutonicus lovagrend


2012-01-12 11:46:08  | cikk: mo  | 


Bébiélelmiszert és babakrémet hozott a Teutonicus lovagrend főképe
A sikeresen lezárt 2011-es évet rögtön egy újabb nagy mennyiségű szállítmánnyal folytatta 2012-ben az Ordo Militaris Teutonicus. Ma reggel újabb kamion érkezett a Városgondnokság Juhar  utcai telephelyére. Klaus Blos, a Teutonicus lovagrend nagymestere ezúttal 30 raklap bébiélelmiszert és babakrémet hozott Magyarországra.
A szállítmány rendkívül változatos  - tudtuk meg a német lovagrend képviselőjétől -, hiszen a raklapokon magas gyümölcstartalmú túrókrém, desszert és müzli is érkezett, melyek mindegyike kizárólag biogyümölcsből készült, így vitamintartalma is kimagasló – fogalmazott Klaus Blos. A szállítmányban idén nemcsak bébiétel szerepelt, hanem egy felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt alkalmas babakrém is, mely a téli hideg időjárás hatásainak kivédésére szolgál. 
A Teutonicus lovagrend ma érkezett szállítmányából részesült a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat, valamint a katolikus egyház. Maródiné Győrffy Viktória vezető családgondozó érdeklődésünkre elmondta, a bébiélelmiszerek osztása folyamatosan zajlik. Részesülnek belőle a bölcsődék, óvodák és a Családsegítő Szolgálatnál jelentkező pápaiak. A vezető családgondozó megjegyezte azt is, tervezik egy szervezett bébiélelmiszer-osztás meghirdetését is a Juhar utcai telephelyen. Dr. Mail József apát-plébános szintén örömmel fogadta az élelmiszerszállítmányt. A Teutonicus Lovagrend lelki vezetője elmondta, az egyház karitasz csoportja szervezi az élelmiszerek szétosztását. Elsősorban nehéz helyzetben élő családok, másodsorban közintézmények, harmadsorban pedig a Veszprém megyei karitasz csoport részesülhet a szállítmányból.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!