Pápai csapat sikere a Bajnokok Tornáján


2012-01-10 14:00:30  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Pápai csapat sikere a Bajnokok Tornáján főképe
A tapolcai kispályás torna hét évvel ezelőtt indult útjára a VulkánSport Egyesület kezdeményezésére, a celldömölki önkormányzat támogatásával. Ekkor vándorserleget is alapítottak, mely minden évben más helyszínen talál gazdára. A torna célja a meghívott települések kispályás labdarúgó bajnokcsapatainak megmérettetése volt.
Az idei kupán a házigazda csapaton kívül négy város (Ajka, Bük, Celldömölk, Pápa) csapata nevezett. A tornát Császár László, Tapolca város polgármestere nyitotta meg. A meghívott öt csapat között körmérkőzéses rendszerben dőlt el a végleges sorrend. Örömteli, hogy a városi kispályás bajnokság első osztályának bajnoka, a Futrinka Utca Tapolcán sem okozott csalódást, és Celldömölk és Bük együttese előtt megnyerte a kiírást. A díjakat Marton József, a tapolcai önkormányzat Család-, Egészségügyi-, Oktatási-, Művelődési és Sport Bizottságának elnöke adta át. A pápai csapat az első hely mellett egy különdíjat is bezsebelt, hiszen a gólkirály Horváth Róbert lett.

Végeredmény:
1. Futrinka Utca- Pápa
2. Pacsi Trans - Celldömölk
3. Petrovics Apartmanház - Bük
4. Szalay Húsbolt - Ajkarendek
5. FC. Varjú Fogadó - Tapolca

Legjobb mezőnyjátékos: Horváth Gyula (Pacsi Trans – Celldömölk)
Legjobb kapus: Kovács Kornél (Szalay Húsbolt – Ajkarendek)
Gólkirály: Horváth Róbert (Futrinka Utca – Pápa)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!