Lombard Pápa: Megkezdődött a felkészülés


2012-01-10 13:50:03  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Lombard Pápa: Megkezdődött a felkészülés főképe
Ma délelőtt megkezdte a felkészülést az NB I tavaszi folytatására a Lombard Pápa labdarúgócsapata. A délelőtti első tréningen három kapus és 15 mezőnyjátékos vett részt. A stadion műfüves pályán tartotta az első foglalkozást játékosainak Bene Ferenc vezetőedző. A tréningen természetesen nem vett részt a korábban menesztett Vadims Zulevs és Varga Gábor, de a két grúz kölcsönjátékos, George Ganugrava és Lasha Totadze is visszatért korábbi kenyéradójához, a Győri ETO-hoz. Rajtuk kívül Germán Tamástól is elköszöntek, az érkezők listáján egyelőre csak Balogh Balázs szerepel, aki többéves finnországi légióskodás után tér haza. Nem volt ott a kezdésnél Ferenczi István, aki nagy valószínűség szerint Gyirmóton folytatja, Ceasar Quintero pedig január 12-én tér vissza Kolumbiából.
- A téli pihenő során a felkészülési programot teljes alapossággal kidolgoztuk, természetesen a csapat megerősítésén dolgozunk – mondta Bene Ferenc. Több javaslatot is tettem a vezetőség felé, az anyagi feltételek és a játékosok igényei határozzák meg, hogy ebből mennyi realizálódik. Azt megígérhetem, hogy tavasszal csak olyan labdarúgók húzzák fel a Lombard Pápa mezét, akik motiváltak, nyerő típusúak, és mindent megtesznek a csapat sikeréért. Nem könnyíti meg a helyzetünket, hogy jelenleg kiesőhelyen vagyunk, de a magyar labdarúgók tudják, hogy mire számíthatnak a Lombardnál, a csapatnak jó híre van, Pápa tisztességes, sportszerető város, amelyik játékos hisz magában és profi labdarúgó, az nem ijed meg a jelenlegi helyzetünktől.
A csapat téli erősítési terveivel kapcsolatban Bene Ferenc elmondta, elsősorban támadót és bal oldali szélsőjátékost szeretnének találni. A gárda felkészüléséről és a játékosmozgásokról honlapunkon folyamatosan beszámolunk.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!