Négy év alatt teljesen megújult a Szent Anna Óvoda


2012-01-06 12:05:01  | cikk: mo  | 


Négy év alatt teljesen megújult a Szent Anna Óvoda főképe
Rövid műsorral ünnepelte a Szent Anna Római Katolikus Óvoda az épületben megvalósult felújítási munkálatokat ma délelőtt. A katolikus egyházban ugyanis január hatodik napjához kötődik a házáldás hagyománya, ezért az intézmény közössége a mai napon adott hálát, mondott köszönetet az Úrnak és a fenntartó Veszprémi Érsekségnek, személy szerint a dr. Mail József gazdasági helynöknek az óvoda felújításáért. Az óvodások rövid műsorát követően Veisz Endréné óvodavezető köszöntőjében felidézte az elmúlt években véghezvitt felújításokat: 2007-2008-ban megújult a tornaterem, 2009-ben kicserélték a homlokzati nyílászárókat, 2010-ben felújították a mosdókat, majd 2011-ben megtörtént a csoportszobák többségének és a folyosók festése, a parkettacsiszolás és lakkozás, a tetőszerkezet részleges javítása, a kémények felújítása valamint az utcai homlokzat teljes renoválása.   
- Büszkék vagyunk, hogy ebben a szép, megújult intézményben munkálkodhatunk a gyermekek javára, Isten dicsőségére. Mindannyian építők vagyunk: ki-ki a saját feladatköre szerint tevékenykedik a gyermekek nevelésében, Isten iránti szolgálatnak tekintve a napi feladatokat. Köszönjük a fenntartónak az anyagi tehervállalást, az erkölcsi támogatást, és kérjük, kísérjék imáikkal további életünket. Ígérjük, hogy rendeltetésszerű használattal, felelősségtudattal vigyázunk környezetünk rendjére, szépségére – fogalmazott az intézményvezető.
Az ünnepi alkalmon dr. Mail József apát-plébános, a Veszprémi Érsekség gazdasági helynöke áldotta meg a megújult épületet.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!