Új sportkoncepció: A sportvezetők tapasztalatait is kikéri az önkormányzat


2012-01-06 01:26:38  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Pápa Város Önkormányzata az autonóm helyi közösségek működését, így a különböző sportegyesületek tevékenységét kiemelten fontosnak tartja. A sporttámogatásra fordíthat források elosztásának szempontjait máig az 1999-ben elfogadott városi sportkoncepció tartalmazza. Az elmúlt több mint egy évtized változásait, megváltozott igényeit, új elvárásait a felülvizsgálat során szeretnénk az új koncepcióba beépíteni. A munka során az önkormányzat szeretné mindazok tapasztalatait felhasználni, akik az elmúlt időszakban a helyi sport területén tevékenykedtek.
- Felkértük a sportegyesületek képviselőit, hogy az általunk megadott szempontok figyelembe vételével tapasztalataikat, észrevételeiket és javaslataikat röviden, legfeljebb 3-4 gépelt oldalon 2012. január 16-ig a papaisport@freemail.hu címre juttassák el – mondta Tóth Péter sportszervező.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!