Lombard Pápa: Ferenczi Gyirmóton folytatná


2012-01-03 13:39:56  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Lombard Pápa: Ferenczi Gyirmóton folytatná főképe
A Lombard Pápa NB I-es labdarúgócsapatának csatára, Ferenczi István megerősítette a másodosztályú Gyirmót érdeklődését – olvasható az nso.hu-n. Az NB II Nyugati csoportjában szereplő együttes a hírek szerint Bárányos Zsoltot is szerződtetné.
- Valóban megkerestek Gyirmótról, és bevallom, szívesen igazolnék oda - nyilatkozott Ferenczi. Egyelőre azonban nincs megállapodás, és szeretnék beszélni a Pápa vezetőivel is, hiszen még másfél éves szerződés köt a klubhoz.
A támadónak a Győr, az MTK, a Debrecen, a Zalaegerszeg, a Ferencváros, a Vasas (Angyalföldön két ízben is játszott) és a Lombard Pápa után a Gyirmót lehet a nyolcadik magyar klubja.
A Gyirmót a listavezető MTK mögött kilencpontos hátrányban, a 2. helyen várja az NB II Nyugati csoportjának tavaszi folytatását.
- Mivel még nincs konkrét megállapodás, persze meg akarjuk erősíteni a csapatot, mert nem változtak a céljaink és fel szeretnénk kerülni az élvonalba – nyilatkozta Ferenczi és Bárányos várható érkezéséről Soós Imre, a Gyirmót vezetőedzője. Január negyedikén kezdjük a felkészülést, nyilván addigra tisztább lesz valamelyest a kép. Lehetnek érkezők és biztosan lesznek távozók, de hogy kik, azt majd csak később szeretnénk nyilvánosságra hozni.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!