Jövő héten folytatja a munkát a Lombard


2012-01-02 18:22:50  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Jövő héten folytatja a munkát a Lombard főképe
A Lombard Pápa január 10-én kezdi meg a felkészülést az élvonalbeli labdarúgó bajnokság 2011/2012-es idényének tavaszi szezonjára – olvasható a klub hivatalos honlapján. 40 nap pihenő után kedden délelőtt 10 órakor találkozik a szakmai stáb és a játékosok, a felkészülés programja még nem teljes, de előreláthatólag 14 edzőmérkőzés vár a csapatra. A tervek szerint a Lombard több külföldi csapattal is találkozik a felkészülés során: szó van szlovák és osztrák együttesek elleni mérkőzésekről is. Bene Ferenc vezetőedző szerint a második csapatban szereplő tehetséges fiatalok közül is kerülhetnek fel játékosok a felnőttekhez, ezzel kapcsolatban a vezetőedző az utánpótlásért felelős edzőkkel egyeztet a későbbiekben. A tavaszi idényre való felkészülésben többnyire azok a futballisták vesznek részt, akik ősszel is a gárdát alkották. Két-három játékos érkezése azért várható, míg a távozók listáján Puri - és ha a Lombard megfelelő ajánlatot kap, akkor - Maric lehet ott. Szűcs Lajosék első tétmérkőzése február 22-én a Ligakupa kieséses szakaszának első fordulójában lesz, amikor Kaposvárra látogatnak, a visszavágó március 7-én 16:00-kor lesz a Perutz Stadionban.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!