Már mobil eszközről is elérhető a Pápa-ma hírportál


2012-01-01 21:04:49  | cikk:  | 


Akik a papa-ma oldalát mobiltelefonnal böngészik, mostantól mobil eszközökre optimalizált oldalon tehetik. Hogy az új felületen böngésszenek, önöknek semmi tennivalójuk nincs, csupán annyi, hogy a mobil eszközbe beírják az oldalunk címét. Ezután az oldal megvizsgálja milyen eszközről böngészik, és ha mobil eszközről, akkor automatikusan átirányítja az oldalt az optimalizált felületre. Természetesen ha Önök továbbra is a normál oldalt szeretnék böngészni arra is lehetőség van. Ekkor a megfelelő linkre bökve elérik azt. Reméljük a mobil eszközt használók tetszését elnyeri az új felület. Amennyiben javaslataik illetve észrevételeik vannak, írjanak a henczpeter@papa-ma.hu e-mail címre.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!