Zulevs után Puri és Maric is távozik?


2011-12-30 22:03:13  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Lombard Pápa remekül kezdte az idei bajnokságot, de aztán hullámvölgybe került a csapat, és az őszi szezon végére a 15. helyre csúszott vissza. A hírek szerint a klub két légiósa, Sander Puri valamint Goran Maric is távozna. Az átigazolási fejleményekről a csapat szakvezetője számolt be.
- A lehetőségekhez képest természetesen igyekszünk megerősíteni a keretünket - mondta a szakember, akinél Puri és Maric távozási szándékáról is érdeklődtünk. - Az észt játékos távozási terveiről tudok, természetesen a klub filozófiájának megfelelően egy megfelelő összegért elengednénk. Mariccsal kapcsolatban ilyen tervekről nem tudok, de természetesen ő is értékes labdarúgó, így egy jó ajánlat esetén az ő eladásáról is elgondolkodnánk. Ez persze csak feltételezés, még mindkét játékos a Lombard labdarúgója.

(nb1.hu)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!