Évbúcsúztatót tartott a Szegfű Klub


2011-12-29 08:05:11  | cikk:  | 


Évbúcsúztatót tartott a Szegfű Klub főképe
Évbúcsúztató ünnepséget rendezett a Pápai Szegfű Klub tegnap este a Pedagógus Művelődési Ház nagytermében. Az eseményen részt vett a klub csaknem teljes tagsága, hiszen több mint nyolcvan fő ünnepelte együtt a nemrég elmúlt karácsonyt és a közelgő újévet. Az évbúcsúztató új elnökkel, de a hagyományokat megtartva kezdődött, így elsőként Tálos László klubelnök köszöntötte a megjelenteket, majd ismertette röviden az est műsorát. Tófeji Valéria költőnő mellett fellépett Bakody Lászlóné előadó, Csukárdy Tibor költő, Gosztola István és a Pápai Musical Stúdió is. A rendezvényen részt vett Pál Béla, az MSZP megyei elnöke, Gőgös Zoltán országgyűlési képviselő és Grőber Attila, a Petőfi Asztaltársaság ügyvivője is.
Tálos László a jövőt illetően kérdésünkre elmondta, nem szeretne nagy változásokat a klub programéletében, a hagyományok megőrzése nagyon fontos a számára, esetleg a kirándulási lehetőségeket szeretné bővíteni. A Pápai Szegfű Klubhoz idén 12 fő csatlakozott, és már többen jelezték Tálos Lászlónak, hogy 2012-ben szeretnének a klub tagjai lenni.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!