Meleg pulykasült a hajléktalanok asztalán


2011-12-23 18:19:21  | cikk: mo  | fotó: Édl Krisztián Péter  | 


Meleg pulykasült a hajléktalanok asztalán főképe
A Pápa Bázisrepülőtérre települt Nehéz Légiszállító Ezred külföldi katonái és családtagjaik számos alkalommal támogatták már a város különböző intézményeit, kifejezve szándékukat a tekintetben, hogy minél jobban beilleszkedjenek a város közösségébe. Pápa Város Önkormányzata Egyesített Szociális Intézményének hajléktalanszállóiban már négy alkalommal jártak a külföldi katonai szervezet parancsnokai.
A jelenlegi ezredparancsnok, Keith P. Boone ezredes és felesége Leslie ma délután karácsonyi sült pulykával és ajándékcsomagokkal lepték meg az Arany János utcai és a Kisfaludy utcai intézmények lakóit. A meghitt találkozáson Oláh Márta, a Gondozási Központ vezetője elmondta, nagyon hálásak ezért a gesztusért, hisz ezzel nemcsak az ellátottakat, hanem az ő munkájukat is segítik, szebbé varázsolva a lakók számára az oly nehezen elviselhető ünnepi perceket. Az alkalmon Boone ezredes elmondta, sajnos családja nem lehet vele ezen a napon, de boldogan érkezett az intézménybe, hiszen Pápa egész lakosságát családjának tekinti. A házaspár a két hajléktalanszálló minden lakóját megajándékozta apró karácsonyi csomaggal és friss, gőzölgő pulykával. A szálló ellátottai meghatottan mondtak köszönetet a nem mindennapi meglepetésért.
Az ajándékozást követően Keith P. Boone és Leslie részt vett az ESZI központi karácsonyi ünnepségén is, a Vörösmarty utcai otthonházban.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!