Karácsonyi ünnepség a Hét Csillag Egyesületnél


2011-12-21 19:59:52  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Karácsonyi ünnepség a Hét Csillag Egyesületnél főképe
Az egyesület megalakulása óta karácsonyi ünnepséggel, ajándékozással, kötetlen beszélgetéssel zárja az évet, így volt ez idén is, a Jókai utcai edzőterem zsúfolásig megtelt tagokkal, szülőkkel, érdeklődőkkel. Pintér Péter, az egyesület elnöke elmondta, bár idén – főleg anyagi okok miatt - kevesebb versenyen tudtak részt venni, így is sokat fejlődtek a versenyzők, ami jövőre remélhetőleg érmekben is megmutatkozik majd.
- Az ünnepnapok a családok mellett az egyesületeknek is fontosak, nincs ez másképp nálunk sem – fogalmazott Pintér Péter. Az ilyen alkalom jó lehetőség arra, hogy visszatekintsünk a mögöttünk álló időszakra, elmondhatom, hogy mozgalmas év áll a hátunk mögött, 54 különböző rendezvényen voltunk jelen, a versenyek kissé háttérbe szorultak, bízom benne, hogy a 2012-es esztendő zsúfoltabb, és kihívásokkal telibb lesz. Nagyon sokat fejlődtünk idén, elkészült az új termünk, az új tatami beszerzése is folyamatban van, emellett gyakorlófegyverekhez, védőfelszerelésekhez jutottunk hozzá.
Az egyesület elnöke elmondta, a tavalyi évhez hasonlóan a szilveszteri futást a népi hagyományokat felelevenítve a hagyományőrző szakág ostormenete vezeti fel.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!