Műsorral ajándékozták meg családtagjaikat a fogyatékkal élők


2011-12-21 17:12:27  | cikk: mo  | 


Műsorral ajándékozták meg családtagjaikat a fogyatékkal élők főképe
Vidám, zenés karácsonyi összeállítással lepték meg hozzátartozóikat a Fogyatékosok Nappali Intézményének ellátottai ma délután. A műsorban az intézmény mind a húsz lakója szerepet kapott. Az Eltévedt képeslap című összeállításra már november óta készültek az otthonban élők, és nemcsak a táncot, az énekeket és a koreográfiát gyakorolták, hanem saját kezűleg készítettek képeslapot és meghívót vendégeik számára valamint öltöztették karácsonyi díszbe az intézményt.
Horváth Judit szociális segítő, a program koordinátora érdeklődésünkre elmondta, karácsony előtt mindig nagy a készülődés az intézményben, tavaly Cseh Tamás dalait idézték meg, ma pedig magyarra fordított, amerikai karácsonyi slágereket hívtak segítségül műsorukhoz. 
A rendezvényen Szalainé Tihanyi Andrea, az Egyesített Szociális Intézmények vezetője köszöntötte a megjelenteket. Beszédében a szeretet és az elfogadás fontosságát hangsúlyozta.  
- Ez az időszak kissé megfoghatóbbá, érthetőbbé teszi, hogy az idő múlása nem csak elmúlást jelent, hanem gazdagodást és beteljesülést is. Valami feltartóztathatatlanul közeledik felénk. Az, hogy biztosan megérkezik, megnyugtató: végre valami, ami nem tőlünk függ – fogalmazott köszöntőjében az intézményvezető.
Szalainé Tihanyi Andrea köszönetét fejezte ki az Időskorúak Szociális Ellátásáért Alapítványnak azért, hogy évek óta lehetőséget biztosít az intézet lakói és a szolgáltatásokat igénybe vevő minden ellátott számára, hogy karácsonykor ajándék kerülhet a fenyőfa alá.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!