A jó tanuló, jó sportoló diákokat és felkészítőiket köszöntötték


2011-12-21 12:58:08  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


A jó tanuló, jó sportoló diákokat és felkészítőiket köszöntötték főképe
Az országos versenyeken kiemelkedő eredményt elért jó tanuló, jó sportoló diákokat és felkészítő tanáraikat köszöntötték tegnap este a Sportcsarnokban. A Munkácsy Mihály Általános Iskola diákjainak rövid, de annál tartalmasabb műsora után dr. Áldozó Tamás polgármester mondott köszöntőt, majd átadta a díjakat. 
- Közeledik az év vége, ilyenkor mérleget vonunk a mögöttünk álló esztendőből, és idén azt mondhatjuk, hogy gazdagok vagyunk. Gazdagok vagyunk tehetségekben, eredményekben, hiszen 188 elhivatott fiatalt és idejét, energiáját nem kímélő felkészítőjét hívhattuk ma ide, hogy köszönetet mondjunk nekik.
Dr. Áldozó Tamás beszédében kihangsúlyozta, a következő fél évben a pápai sportegyesületek közel 100 millió forintot költhetnek el tehetséggondozásra és utánpótlás-nevelésre. A politikus szerint erre soha nem volt ekkora lehetőség az egyesületek kezében.

Díjazottak

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!