„Ne szégyelld, hogy szereted az állatokat” - Jótékonysági koncert az állatokért


2011-12-20 21:46:50  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


„Ne szégyelld, hogy szereted az állatokat” - Jótékonysági koncert az állatokért főképe
Fodor Bernadett és Vízer Dávid énekesek javaslatára szervezték meg azt a jótékonysági estet, amelynek teljes bevételét a Pápai Humán Állatvédő Egyesület javára ajánlottak fel. A Léleksimogató című koncert közönsége zsúfolásig megtöltötte ma este a Pedagógus Művelődési Ház előadótermét.
A Pápai Humán Állatvédő Egyesület 2005-ben alakult, de az igazi állatvédelmi munkát 2008 óta végezik önzetlenül.
A közel két órás hangversenyen Eisenbeck Ágota, Fodor Bernadett és Vízer Dávid gyönyörű hangjával kápráztatta el a közönséget, őket zongorán Németh-Vékes Erzsébet kísérte. Az est során számos népszerű dal felcsendült, többek között Schubert Ave Maria-ja és Bölcsődala, Offenbach Barcarolája vagy az Adeste Fideles karácsonyi himnusza. Az est során szavalattal közreműködött Kincses László.
Fodor Bernadett operaénekesnő kérdésünkre elmondta, mind az öt fellépő nagy állatbarát, fontosnak érzik az állatok támogatását.
A koncerten egy megható film vetítésével bemutatták a Pápai Humán Állatvédő Egyesületet is. A filmben szereplő fotók látványa sok ember szemébe könnyeket csalt.
A hangverseny a Csendes éj közös éneklésével zárult, majd Sziráki Viktória, a Pápai Humán Állatvédő Egyesület elnöke mondott köszönetet az est közreműködőinek segítségükért.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!