A hátrányos helyzetű gyerekeket is megajándékozta az önkormányzat


2011-12-20 19:35:24  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


A hátrányos helyzetű gyerekeket is megajándékozta az önkormányzat főképe
„Karácsony felé: Szép Tündérország támad föl szívemben, ilyenkor decemberben, a kis Jézuska van jelen, ilyenkor decemberben…” idézte Juhász Gyula szavait Unger Tamás alpolgármester ma délelőtt a hátrányos helyzetű gyerekek karácsonyi műsorán.
Pápa Város Önkormányzata ebben az évben is - az előzőekhez hasonlóan - karácsonyi műsorral ajándékozta meg a város óvodás - és általános iskoláskorú, nehéz sorsú családokban élő gyermekeit. Az ünnepségnek a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ színházterme adott otthont.
- Felgyulladt az adventi koszorú utolsó, negyedik gyertyája is, ami azt jelzi, hogy közeleg a karácsony. A versben említett tündérország, remélem, megelevenedik mindenkinek otthon és a szívében is egyaránt - mondta karácsonyi köszöntőjében az alpolgármester, majd mindenkinek békés, boldog karácsonyt kívánt a polgármester és a maga nevében.
A Weöres Sándor Általános Iskola nyolcadik osztályosainak ünnepi műsorát követően közel 450 gyermek vehette át karácsonyi ajándékcsomagját.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!