Pápai cégek a top 100-ban


2011-12-20 11:43:13  | cikk:  | 


A Veszprém Megyei Iparkamara, a NAV Regionális Kirendeltsége, a Napló és a KSH együttműködésében készült el a 2010. év top 100-as céglistája,  a résztvevők nettó árbevétele alapján. Az immár hagyományosan elkészült listán szép számmal találhatunk pápai és Pápa környéki cégeket egyaránt. Ezek közül is kiemelkedő helyezést ért el a top 10-ben lévő Pápai Hús 1913 Kft., amely nemcsak az árbevételével, hanem a foglalkoztatottak létszámával is joggal foglalhatja el ezt az előkelő helyet. Megjegyzendő, hogy a foglalkoztatottak  létszáma  alapján első helyen szerepelne. Az említett vállalkozások esetében, az előző év adatai alapján volt olyan, aki tudott javítani a helyezésén, de volt olyan is, aki több helyet csúszott vissza a listán. Több olyan céggel is találkozhatunk a felsorolásban, akik a válság ellenére tudták beverekedni magukat Veszprém megye gazdasági elitjébe.

A teljesség igénye nélkül, a helyezések sorrendjében:
9. Pápai Hús 1913 Kft.
12. Johnson Controls Mezőlak Kft.
19. Bakonyerdő Zrt.
30. Hirtenberger Bt.
41. Boeing 
46. Agroprodukt Zrt.
50. Császár Autószerviz Kft.
52. Bakony Volán Zrt.
57. Bohnacker Kft.
66. Pápa-Ser Kft.
76. Haas+Sohn Kft.
91. Böllér Kft.
97. Nemesszalóki Mezőgazdasági Zrt.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!