Arany Tamás az Év játékvezetője


2009-12-02 12:46:49  | cikk: -.-  | 


Az nb1.hu immár 12. éve írja ki az Év játékvezetője díjat. Az idei nyertes Arany Tamás, akit eddig négy alkalommal választottak az Év játékvezetőjének. A pápai olvasóknak ismerős lehet a díjazott neve, ő fújta a Lombard Pápa – Ferencváros bajnoki mérkőzést, amin – saját elmondása szerint is – élete leggyengébb teljesítményét nyújtotta. Mint ismeretes, Arany a második félidőben nem állította ki a Zulevset brutálisan letalpaló Wolfe-ot, aki később fejesgóljával eldöntötte a mérkőzést és a mezőny egyik legjobbjának választottak. A Magyar Labdarúgó Szövetség az eset után eltiltotta a sípmestert, ami gyakorlatilag pályafutásának végét jelentette.

- Van ennek a szavazásnak egy szerencsés oldala is. Ha jól tudom, akkor a szavazás még a Lombard Pápa – Ferencváros mérkőzés előtt zárult le, ami rám nézve szerencsés, mivel az talán életem egyik leggyengébb meccse volt. Ezúton is szeretnék elnézést kérni az érintettektől, de sajnos már nem tudom visszacsinálni a dolgokat. – nyilatkozta a visszavonult játékvezető.

A szavazás végeredménye

1. Arany Tamás 14 pont
2. Kassai Viktor 12
3. Vad István 2
4. Iványi Zsolt 1

(Forrás: nb1.hu)

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!