Öt éves a Máltai Támogató Szolgálat Pápán


2011-12-19 19:27:47  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Öt éves a Máltai Támogató Szolgálat Pápán főképe
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület Pápai Támogató Szolgálata 2006. december 1-jén kezdte meg működését. Azóta minden évben szerveznek advent idején karácsonyváró programot, melyre valamennyi ellátottjukat és családtagjaikat meghívják. A Támogató Szolgálat 2011-ben közel 50 fogyatékkal élő pápai számára nyújtott szolgáltatást.
A Szent István Római Katolikus Általános Iskola színjátszó csoportjának karácsonyi műsorát követően a Szent József Kápolna Imacsoportjának Kórusa énekelt, s tette bensőségesebbé az ünnepi készülődést.
Pintér-Papp Eszter, a Támogató Szolgálat szakmai vezetője kérdésünkre elmondta, hogy a mai alkalom, melynek a Szent József Kápolna adott otthont, hármas céllal jött létre.
- Idén öt éves a Máltai Támogató Szolgálat Pápán, készülünk a karácsonyra, valamint a fogyatékkal élők decemberi világnapjára emlékezünk a jubileumi évforduló kapcsán. A szolgálat célja, hogy a fogyatékkal élők számára megkönnyítse a hétköznapokat, szállító és személyi segítő szolgálatként működjön - mondta Pintér-Papp Eszter.
Az ünnepi rendezvényen Pintér Ádám és Szilas Kristóf is közreműködött.
A műsor ajándékcsomagok átadásával és szeretetvendégséggel zárult.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!