Artner Tamás váltja Aczél Zoltánt a Haladás kispadján


2011-12-19 19:19:55  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Artner Tamás váltja Aczél Zoltánt a Haladás kispadján főképe
Artner Tamás lesz a Haladás labdarúgócsapatának vezetőedzője – adta hírül a szombathelyi klub hivatalos honlapja, a haladas.hu. A taggyűlés egyhangú döntéssel az NB II-es Ajka eddigi edzőjét választotta Tóth Lászlóval szemben.
- Megtiszteltetés, és engedjék meg, hogy elmondjam, nagyon boldog vagyok – mondta a nyugat.hu-nak Artner Tamás. – Az egyetlen, ami szomorúságra ad okot, hogy nem ilyen körülmények között szerettem volna visszakerülni a csapathoz. Kaptam azonban egy szép feladatot, amit minél jobban szeretnék megoldani. A tulajdonosok, legnagyobb örömömre, egyhangú támogatásukról biztosítottak, ezt köszönöm szépen. Hosszú távon szeretnénk egy erős csapatot felépíteni. Télen nem akarok nagy változásokat, de a keretbe bele fogunk nyúlni, szükségünk van pár minőségi játékosra. A cél az, hogy erős csapatunk legyen, amibe könnyen tudjuk beépíteni a saját nevelésű fiatalokat.”
Artner másfél évig kötelezi el magát a szombathelyiekhez, a stáb pedig ugyanaz marad mint Aczél Zoltánnál, azaz Székely Tibor és Jagodics Zoltán lesz továbbra is a másodedző, és Jakab Csaba a kapusedző. Artner 2005 és 2007 között az NB II-ben már irányította a Haladást, Ajkán 2008 óta dolgozik.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!