Karácsonyi teadélután a Weöresben


2011-12-17 15:56:26  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Karácsonyi teadélután a Weöresben főképe
A Weöres Sándor Általános Iskola tizennégy éve minden karácsony előtt teadélutánt szervez. Így történt ez tegnap délután is, amikor hangulatos gyertyafény, ízletes tea, zsíros kenyér és sütemény mellett beszélgethettek a diákok szüleikkel, tanáraikkal.
- 1998-ban iskolánk egyik nyolcadikos diákjának az ötlete alapján szerveztünk egy teadélutánt. Ő úgy gondolta, hogy mivel nyolcadikosok, így az utolsó karácsonyt töltik az intézmény falai között,s a rohanó világban egy meghitt, csendes beszélgetést szeretett volna tartani. A rendkívül sikeres kezdeményezést követően évről évre újra megrendeztük ez a bensőséges programot advent idején. Mára már nemcsak nyolcadikosokat, hanem az iskola minden tanulóját szeretettel vártuk. A tantestület és a Diákönkormányzat lelkesen kente a kenyeret és rakta tányérra a süteményt, a felszolgálók pedig a diáktanács tagjai voltak - mondta Horváthné Árvai Mária tanárnő.
A meghitt alkalom a nyolcadikosok ünnepi összeállításával zárult.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!