Egy korábbi Lombard játékos lehet az egyik kulcsfigura a bundabotrányban


2011-12-17 12:36:55  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Egy korábbi Lombard játékos lehet az egyik kulcsfigura a bundabotrányban főképe
A Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője pénteken arról adott tájékoztatást, hogy a korábban meggyanúsított siófoki játékosok és az edző után a csapat újabb három labdarúgója keveredett bele a fogadási csalásba –írja a blikk.hu. A hét eleje óta újabb fordulatot vettek a siófoki bundabotrány több szálon futó s egyre inkább szövevényes eseményei. A korábban meggyanúsított, előzetesbe tett, ám azóta szabadlábra helyezett (a gyanúsítás mindannyiuk esetében továbbra is megalapozott) A. Attila, H. Gábor, S. László és Aczél Zoltán után napok óta arról szóltak a hírek, hogy a csapat három másik játékosa is benne lehetett a csalás(ok)ban. T. Richárd és H. Gyula meggyanúsítását tegnap hivatalosan is bejelentette Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője.
Újabb név is előkerült viszont: a nyomozók szerint K. Norbert is részt vállalt a 2008. november 9-én lejátszott Siófok–ZTE (1-4) mérkőzés manipulálásában. Sőt a gyanú alapján ő volt a felbujtó ebben az esetben, és ő volt az is, aki a meccs sikeres elcsalása után 30 ezer eurót (9 millió forint) osztott szét hármójuk között. K. Norbert 2007 augusztusában Tatabányáról igazolt Pápára, a hátvéd a 2007/2008-as szezonban alapember volt Urbán Flórián csapatában, majd 2008 júliusában Bodajkra szerződött, jelenleg a Rákosmenti Községi Sportkör Egyesület játékosa.
A három futballista egyaránt tagadja a vádakat, ezúttal nem is vették őket őrizetbe, így szabadlábon védekezhetnek.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!