Évbúcsúztató teaest Jókai Kör módra


2011-12-15 21:58:19  | cikk: Tóth Tamara  | 


Évbúcsúztató teaest Jókai Kör módra főképe
Évbúcsúztató teaestet rendezett ma a Jókai Kör a Pedagógus Művelődési Ház nagytermében. A megjelenteket Válint Magdolna, a kör titkára köszöntötte kedves és rövid beszédével, melyben megemlékezett a nemrég elhunyt Irodalmi Önképzőköri tagtársukról.
- Jókai szavaival búcsúzom el a Jókai Kör nevében Sárközi Antalnétól, akinek szíve melegét, jóságát köszönjük. Búcsúzik tőle a Jókai Kör, akik közt oly sok meghitt, derűs órát töltött, akikkel annyira szívesen volt együtt: „Ami bennem lélek, veletek megy. Ott fog lenni köztetek mindig. Megtalálsz virágaid között, mikor elhervadnak, megtalálsz a falevélben, mikor lehull, meghallasz az esti harangszóban, mikor elenyészik, s mikor megemlékezel rólam, mindig arccal szemközt fogok veled állani."
A Jókai Kör idén sem tért el a megszokott hagyománytól, így ma is a Vajda Péter Lakótelepi Óvoda Pillangó csoportja varázsolta még ünnepibbé a hangulatot. A Pillangó csoportot Besenyő Ágota és Nagyné Kalmár Anita óvónők készítették fel a mai estére.
A műsor után egy pohár forró tea és egy kis harapnivaló mellett kötetlen beszélgetésre került sor a tagtársak között.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!