A Vöröskereszt is megajándékozta a rászorulókat


2011-12-15 21:33:39  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


A Vöröskereszt is megajándékozta a rászorulókat főképe
A Magyar Vöröskereszt Pápa Területi Szervezete idén is megszervezte december 2. és 3. között az egyik hipermarketben a karácsonyi adománygyűjtést, melynek keretein belül az adakozók tartós élelmiszert és pénzt ajánlhattak fel. Ma délután a rászoruló családok átvehették  az adomány csomagokat a Nátus Konyha Étteremben.
Szakály Mónika, a Magyar Vöröskereszt Pápa Területi Szervezete vezetője kérdésünkre elmondta, hogy szerencsére az idén is nagyon sok adomány gyűlt össze, melyből tartós élelmiszert tudtak vásárolni a legrászorulóbbaknak. A mai adományozással harminc nagycsaládost tudtak segíteni.
Az eseményen a Pápai Református Kollégium Gimnáziuma és Művészeti Szakközépiskolájának diákjai adtak színvonalas karácsonyi műsort.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!