Pápai karatesikerek Szlovákiában


2009-12-01 13:55:55  | cikk:  | 


November végén a szlovákiai Nemesócsa adott otthont a 3. Polgármester Kupa nyílt szlovák országos bajnokságnak. A verseny a karate filozófiájának népszerűsítését valamint a klubok közti barátság elmélyítését tűzte ki célul. A megmérettetésen Pápát a Kyokushin Karate Club hat fővel képviselte. Szalóki Sándor edző gyermek korcsoportban indíttatta versenyzőit, akik elmondása szerint nagyon harcosan és technikásan küzdöttek.

- Három országból, Magyarországról, Szlovákiából és Romániából 18 klubból 182 nevezés érkezett a versenyre. A kupán nyolc kategóriában mérhették össze tudásukat a versenyzők, pápai részről elégedettek lehetünk, hiszen két első, két második és egy harmadik hellyel térhettünk haza. A gyerekek és mi edzők is sok tapasztalatot szereztünk, eredményeink bizakodásra adnak okot a későbbi versenyekre nézve. Távolabbi céljaink között szerepel egy januári házi bajnokság néhány meghívott környező klub részvételével kibővítve, tavasszal pedig a diákolimpia küzdelmei várnak ránk – vázolta a jövőbeli terveket Szalóki Sándor.

Pápai eredmények:

Chovanecz Mátyás: 1. hely

Bencze Alex: 1. hely

Benkő Noémi: 2. hely

Nagy Olivér 2. hely

Benkő Ármin: 3. hely

Megyeri Barnabás: 8 közé jutott


Haraszti Gábor


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!