Idősek karácsonyi köszöntése Tapolcafőn


2011-12-15 21:04:53  | cikk: HuHa  | 


Idősek karácsonyi köszöntése Tapolcafőn főképe
  Tizenhárom éve rendeznek advent idején nyugdíjas karácsonyi ünnepséget Tapolcafőn. A szép hagyomány idén is folytatódott, a településrész időseit ma este várták ünnepi műsorra a művelődési házba. A telházas rendezvényen Zsegraits Gyula, a részönkormányzat vezetője köszöntötte a megjelenteket, majd Unger Tamás kívánt kellemes ünnepeket a megjelenteknek. Az alpolgármester karácsony és a szeretet – emberi életben betöltött - fontosságáról szólt, majd Pilinszky örökérvényű gondolataival idézett ünnepi hangulatot. A köszöntőket a Tapolcafői Forrás Népdalkör verses-dalos műsora követte, amit a településrész lelkészeinek gondolatai tettek még bensőségesebbé.
A részönkormányzat vezetője az ünnepség kapcsán elmondta, idén kétszáznyolcvan nyugdíjast hívtak meg a műsorra és örömmel látta, hogy az idősek megtöltötték a kultúrház nagytermét. Az ünnepi programon adták át Pápa Város Önkormányzatának apró ajándékcsomagjait is és a műsor után szeretetvendégségre várták a meghívottakat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!