Idén is lesz szilveszteri futás


2011-12-15 14:57:02  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Fő téren zajló rekonstrukciók miatt idén módosul a hagyományos szilveszteri futás útvonala. Az óév utolsó napján az öt korcsoport futói a Polgármesteri Hivatal elől indulnak, a távot a Deák Ferenc utca - Major utca – Bástya utca – Petőfi Sándor utca – Márton István utca útvonal jelenti, a verseny befutója szintén a Polgármesteri Hivatal előtt lesz. Nevezni a versenyt megelőzően 13:45 és 14:25 óra között a helyszínen lehet. A versenyt követően mind az öt korcsoport és mindkét nem 1-3. helyezettje érem- és tárgyjutalomdíjazásban részesülnek, és ahogy az lenni szokott a legalább 20 fővel résztvevő pápai sportszervezetek 20-20 ezer forint értékű sportszervásárlási utalványt kapnak.

A korcsoportok és a verseny távja a következő:
- 1999-ben és utána születettek: 1 kört futnak a Fő tér - Deák Ferenc utca - Major utca-Kossuth utca - Márton István utca „kis körön”
- 1993 – 1998  között születettek: 1 kört futnak a fent jelzett útvonalon
- 1976 – 1992  között születettek: 2 kört futnak a fent jelzett útvonalon
- 1975 – 1962  között születettek: 2 kört futnak a fent jelzett útvonalon
- 1961-ben és előtte születettek: 1 kört futnak a fent jelzett útvonalon

A verseny után a szervezők valamennyi résztvevőt vendégül látnak egy pohár forró teára.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!