Karácsonyozott a Nyugdíjas Pedagógus Klub is


2011-12-15 11:09:45  | cikk: Tóth Tamara  | 



Decemberben szinte valamennyi klub, kör és társaság megtartja hagyományos évzáró összejövetelét a karácsony jegyében. Ennek a hagyománynak eleget téve, tegnap este a Nyugdíjas Pedagógus Klub is összegyűlt a Pedagógus Művelődési Ház nagytermében. Az est megható műsorát a klubtagok saját maguk állították össze, melyben saját versek, prózák és jól ismert karácsonyi dalok is szerepeltek. A 2011-es karácsonyt Eisenbeck Ágota, a Bartók Béla Zeneiskola tanára koronázta meg, hiszen a művésznő meglepetésként érkezett a klub összejövetelére és az egyik klubtag unokáját kísérte zongorán. Az est folyamán ünnepi beszédet Illésné Molnár Éva, a Nyugdíjas Pedagógus Klub elnöke mondott, aki a ház 60. évfordulójára emlékezve az előtte lévő házvezetőket és klubvezetőket idézte meg.
- Szeretném külön kiemelni a családias, dekoratív körülményeket, amelyet Mészárosné Juditnak köszönhetünk valamint az alapítvány kedvességét, hogy forró teával és finom süteményekkel támogatta szokásos év végi összejövetelünket - mondta el a klubvezetőnő.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!