Az elmúlt évet értékelték


2011-12-15 06:26:06  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Az elmúlt évet értékelték főképe
Tegnap tartotta a Honismereti és az Ipartörténeti Kör idei utolsó összejövetelét az Esterházy-kastély 9. számú termében. Az évzáró találkozón a megjelent tagok az éves munkát értékelték és a jövő évi programokról beszélgettek. Huszár János elnök különösképpen az utazásokat, a marcalgergelyi, a zirci, a vági és a bakonybéli kirándulásokat emelte ki az elmúlt év programjai közül. A jövő évi programtervezet nagyon változatosnak ígérkezik az elnök szerint.
- Jövőre lesz húsz éves az Ipartörténeti Kör, így a következő évben rengeteg olyan iparos munka helyi és országos története kerül asztalra, amely eddig nem kapott főszerepet a kör életében - mondta Huszár János.
Többek között a nagy múltú tűzoltóságról, a villamosságról, a kőfaragó-mesterségről valamint a férfi és női fodrászat pápai vonatkozásairól hallhatnak érdekes előadásokat az érdeklődők. A várostörténet szorosan kapcsolódik a fent említett előadásokhoz, így a Honismereti Körben is hasonló előadások várhatóak jövőre.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!