Aczél állásába került a bundaügy


2011-12-14 20:36:41  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Aczél állásába került a bundaügy főképe
A Haladás NB I-es labdarúgócsapatánál ma délután rendkívüli tulajdonosi taggyűlést tartottak. A megbeszélésen eldőlt, hogy a szombathelyi klub szerződést bont Aczél Zoltán vezetőedzővel. Szerda délután kezdődött a Haladás rendkívüli tulajdonosi taggyűlése, amely Aczél Zoltán vezetőedző szombathelyi jövőjéről volt hivatott dönteni. A megbeszélés után a klub a hivatalos honlapján jelentette be, hogy felbontják a vesztegetéssel és kötelességszegéssel gyanúsított szakember szerződését, arról viszont még nem egyeztek meg a felek, hogy Aczéltól közös megegyezéssel köszönjenek el vagy rendkívüli felmondással.
Aczél utódja a jelenleg az NB II-es FC Ajka vezetőedzőjeként dolgozó Artner Tamás vagy a Haladás NB III-as csapatánál dolgozó Tóth László lesz, ebben a kérdésben a jövő héten várható döntés.

Edzőváltások a 2011/2012-es NB I-es idényben
2011. augusztus 10.: Újpest, Mészöly Géza helyett Zoran Szpisljak
2011. augusztus 15.: Vasas, Komjáti András helyett Marijan Vlak
2011. augusztus 16.: FTC, Prukner László helyett Nagy Tamás (megbízottként), augusztus 30.: Détári Lajost nevezték ki szakmai igazgatónak
2011. szeptember 1.: ZTE, Csank János helyett Prukner László
2011. október 24.: Lombard Pápa, Véber György helyett Bene Ferenc
2011. november 23.: Kecskeméti TE, Tomiszlav Szivics helyett, december 13.: Török Lászlót nevezték ki szakmai igazgatónak

(nso.hu)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!