Játékokat ajándékozott a Megújulás Klub


2011-12-13 19:21:01  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Játékokat ajándékozott a Megújulás Klub főképe
A Megújulás Klub már évek óta ellátogat a gyermeknapon és karácsony előtt a pápai Gróf Esterházy Kórház gyermek-és gégészeti osztályán ápolt gyerekekhez, és plüss játékokat, valamint édességet és gyümölcsöt visz nekik.
Hörömpöly Imréné klubvezető kérdésünkre elmondta, a klubtagok többsége nagymama, ezért sokan átélték már, hogy gyermekük vagy unokájuk kórházba került. A kórháztól való félelmüket szeretnék oldani ezzel a kedveskedéssel. Az adományokat természetesen a klubtagok gyűjtötték össze.
Az átadón részt vett a klubot patronáló doktornő, dr. Bagoly Katalin onkológus is.
- Karácsonykor minden adomány nagyon sokat jelent a kis betegeknek, ezáltal a gyerekek jobban érzik a szeretetet, az odafigyelést. A Megújulás Klubban karácsonykor egymást is megajándékozzák a klubtagok - tette hozzá a doktornő.
A gyerekek nagy örömmel vették át az ajándékokat, amelyeket rögtön használatba vettek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!